browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nieuwe webshop voor roofvissen

Geplaatst door op 02/06/2014

Goed nieuws voor alle roofvissers: op de nieuwe webwinkel www.roofvisxl.nl kun je voortaan terecht voor al je roofvis materialen. Op deze overzichtelijke website bestel je eenvoudig al je hengelsport producten voor het vangen van roofvissen.

Roofvis webshop

De nieuwe webshop is afgelopen zaterdag 31 mei gelanceerd, op Nationale Hengelsportdag. Dat is inderdaad niet helemaal toevallig, het valt ook nog eens precies samen met de opening van het roofvis seizoen. De meeste roofvissers kijken altijd reikhalzend uit naar het einde van het gesloten seizoen en deze keer kwam daar als extra verrassing ook een gloednieuwe roofvis webshop bij!

Uiteraard kwam de webshop niet helemaal ineens uit de lucht vallen, en stond hij al langer op de planning. Na het succes van Karper XL was het voor mij al snel duidelijk dat er zeker een vervolg moest komen, maar dan niet gericht op karpervissers maar op roofvissers. Na een drukke periode met alle voorbereidingen was de website precies op tijd klaar om het nieuwe roofvisseizoen te openen.

Groot assortiment roofvis producten

Vis jij graag op bijvoorbeeld snoek, baars of snoekbaars? Neem dan zeker eens een kijkje op de nieuwe website. Of je nu al langer op roofvis vist of nog maar net begint, je vindt er altijd wat je zoekt. Met producten van zowel bekende als ook minder bekende merken valt er binnen iedere prijscategorie wel iets te vinden. Uiteraard is de website nog lang niet af en zal deze continue verder worden ontwikkeld en uitgebreid met nieuwe productgroepen.

Makkelijk online bestellen

Via de webshop van Roofvis XL haal je alles in huis voor het vangen van roofvissen zoals snoeken, baarzen en snoekbaarzen. Uiteraard kun je rekenen op snelle leveringen doordat alle producten gewoon direct op voorraad zijn. Ga naar de website voor het complete roofvis assortiment, of volg Roofvis XL op Twitter en Facebook om altijd up-to-date te blijven van de laatste nieuwtjes!

1 reactie op Nieuwe webshop voor roofvissen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *